miercuri, 17 februarie 2010

Rochie chinezeasca aurie, lunga

Marimea 38:
Sani - 96 cm

Talie - 80 cm

Sold - 102 cm

Slit lateral (pe ambele parti) - 57 cm

Lungime totala - 133 cm

Culoare deosebita, aurie cu imprimeuri maro si bleu.

Starea produsului: noua (doar probata), fara eticheta.
Produs adus din Japonia.

Potrivita la evenimente deosebite, cum ar fi: nunti, botezuri etc.

Nota (17.02.2010): Dispun de 2 buc. identice, marimea 38.

PRET REDUS: 80 RON
1 buc. VANDUTA
1 buc. DISPONIBILA

6 comentarii:

  1. Imi place aceasta rochie; pacat ca am gabaritul depasit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare rau, Maria..
    Adevarul e ca toate de prin China, Japonia arata de zici ca nu mananca cu zilele..Pe acolo se gasesc mai ales masurile de S, M..

    RăspundețiȘtergere
  3. m-am uitat ,mi-a placut, superbe rochiile si superbe manechinele :) Sper sa nu fie cu suparare dar ma gandeam sa va dau o idee care in publicitate se zice ca vinde mult mai bine un produs: prezentarea lui :)1.poate reusiti sa creati un cadru "chinezesc"( o poiana cu flori,cires inflorit, camp cu maci)da stil si clasa prezentarii. si 2.sa faceti sa para ca rochia e a manechinului si ca se simte minunat in ea, in mare pozele voastre redau asta,dar dungile de la cum a fost impachetata rochia strica mult imaginea . poate se pot calca, netezii cumva dungile sa para scoasa din dulap rochia si nu din punga .
    sper din tot sufletul sa nu mi-o iei in nume de rau , incercam sa ajut doar cu niste sfaturi ,poate cresc vanzarile :) sa ai o zi buna si vanzare mare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Boscodina, multumesc frumos pentru sfaturile pertinente! Poate cu calcatul rochiilor si cu o noua sedinta foto pe viitor, se poate rezolva, dar cu fundalul..Nu prea stiu cum as putea...
    Iti multumesc tare mult pentru timpul si ideile tale;)! Bine de retinut;)!!!
    O duminica frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. cu cadrul , ori organizezi o excursie manechinelor in natura mai ales ca acum vine primavara si totul infloreste. copacii infloriti aduc mai mult japonia, dar ca impresie artistica merg bine cu hainele.sau aduci "primavara de acasa" ,cauti pe google "photoshop " ii faci downloud si tot cu google gasesti tutoriale cum poti decupa manechinul si sa il muti in alt cadru(alta poza cu peisajul).
    poti folosi un cearceaf mare -alb agatat de sus si manechinul pozat pe fundal alb, galben...culori pastel, si in photoshop ai optiunea de blur miscand mouse-ul peste fundal il face vag, ca si cand ar fi in ceata, asa scoate in evidenta mai mult manechinul si implicit rochia si da si impresia de mister.
    o zi superba si plina de comenzi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Boscodina, esti o scumpica si multumesc pentru toate ideile tale f interesante!! Ia sa ma joc eu mai mult cu photoshop..ca cu el am facut si fundalul la rochiile purtate de Ione, manechinul ce prezinta si rochia asta aurie..Un wkd placut si numai bine si tie!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si pentru comentariu!